Testimonial


Ai o poveste de succes? Ai fost multumit(a) de achizita facuta?

Daca ati fost satisfacut de materialul prezentat in acest site puteti trimite un comentariu, insotit de fotografia dumneavoastra, pentru a impartasi cu alti cititori din experienta dumneaoastra. Mentionam ca nu este obligatoriu sa mentionati numele dumneavoastra real sau complet, pentru a va putea pastra anonimatul, in situatia in care doriti acest lucru.

Va multumim pentru timpul acordat!

Scrieti testimonialul mai jos:
Comentariile dumneavoastra, insotite de fotografie, vor fi afisate in continutul site-ului ca pareri personale. Mesajul dumneavoastra insotit de fotografie va aparea pe site dupa ce va fi moderat de un administrator. Administratorii acestui site isi rezerva dreptul de a selecta mesajele in prealabil.

Prin expedierea acestui formular va dati acordul pentru publicarea in acest site a comentariului insotit de nume si fotografia dumneavoastra.

| Rambursarea produselor |

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.

Termeni de utilizare

Acest disclaimer afirmă nu există nici o garanţie a rezultatelor specifice şi pentru fiecare persoană rezultatele pot varia! Informaţiile conţinute în acest site nu sunt destinate pentru a fi interpretate ca o promisiune sau garanţie. Compania care operează acest website nu fi răspunzătoare pentru orice pierderi directe, indirecte, punitive, incidentale, indirecte sau daune care decurg din sau sunt legate de utilizare sau utilizare abuzivă a produselor sale.